Астеройд і цунамі (28.03.2022)
Сьогодні в мене був новий сон-видіння. І я маю поділитися ним з вами, доки ці події не відбулися.
Я був у місті, яке жило своїм життям. Там жило багато людей, широкі вулиці та великі будинки. Місто виглядало доволі сучасним. В один момент я вийшов на вулицю і йшов по ній. Був день, але не дуже ясний, можливо ближче до вечора. Вулиця була наповнена людьми, вони всі кудись йшли. Я відчував, що ці люди думають про війну. Яка можливо не відбувається в них, в їхньому місті. Але вони були ніби трохи насторожі. Ніби була ймовірність, що війна прийде і до них. Але загалом все було непогано на той момент.
І тут я раптом почув голоси тривоги серед людей навколо. Я оглянувся. Дехто показував на небо. Я поглянув теж. І одна побачив там в прольоті між будинками, в зеніті, як через атмосферу на великій висоті рухався астероїд. Він був в біло-сірих клубах диму і за ним тягнувся білий хвіст. Також він світився, можливо трохи менше на той момент, подібно до Челябинського метеорита. Але скоріше всього він був повище на той момент. Люди злякалися, почали думати і переговорюватися, що робити - краще сховатися в укриття? Більшість побігла шукати укриття поруч. Тому, що багато хто знав про приклад з челябинським метеоритом.
Астеройд секунд за 30 пролетів з того місця де був і сховався за будинками. Його більше не було видно. І скоріше всього він летів з заходу на схід по моїм відчуттям. Я зрозумів, що може буди ударна хвиля і що потрібно втікати в протилежному напрямку, бо об"єкт міг бути не маленьким. Багато людей бігли по вулиці, оглядаючись. Дехто здихнув з полегшенням, надіючись, що це їх не дістане. Але тут через деякий час в далі вулиці, на якій я був, всі побачили стіну води яка неслася по місту в нашу сторону. Люди почали кричати, що це цунамі. Всі панічно почали бігти, сідати в автомобілі і втікати з останніх сил. Але схоже, що великої надії не було. Стіна цунамі була заввишки з ті будинки які там були. Приблизно до 9-10 поверхів. І вона дуже швидко рухалася.
Сны-видения Jacoba (Последние времена)
-
- Інформація
-
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей