Сны-видения Jacoba (Последние времена)

Сни, сновидіння, інші світи та плани існування. Техніки, методики та способи досягнення ясних снів, сновидінь та виходів із тіла. Мета таких дослідів. Обмін досвідом, ідеями, питання, відповіді та багато іншого.
Jacob
Администратор сайта
Medals: 36
Контактна інформація:
Status: Офлайн

Непрочитане повідомлення Нед квітня 22, 2012 10:13 pm

Апокаліпсис (Нова Земля)

Я опинився в одному приміщенні де окрім інших речей було ліжко. Я ліг на ньому спати. Заснув й мене ніби підхопив увісні Дух і я опинився в темному безмежному просторі схожому на космос. Тоді він мені показав увесь наш Всесвіт образно і сказав, що є ще багато інших всесвітів будова яких і сутність того, що в них відбувається не підпадає під розуміння людини. І він також за одну мить образно показав мені декілька із цих всесвітів. Потім він показав мені нашу планету Землю і сказав, що всьому приходить кінець і вона також не є виключенням. Він сказав, що станеться катастрофа і в атмосферу підніметься велика маса пилюки, потім настане час коли ця пилюка осяде на поверхню планети і її буде стільки, що повністю покриє всі міста. І я все це бачив. Після цього пройде багато часу поки люди відновлять свої сили і вони почнуть розчищати свої міста. Але Земля вже буде не такою як раніше. І після цього я також бачив Нову Землю. Про неї було сказано, що буде знайдена. Потім мене збудили люди, які були в тому приміщенні, де я лягав на ліжко. Вони сказали, що я кричав уві сні. Я дивився на них, в їхні очі, сказав, що мені просто снився особливий сон але не кошмар. І вони почали мене розпитувати, що саме мені приснилося, але я відмовився їм казати. Після цього я прокинувся вже насправді вдома в себе в ліжку.

Связаться через Twitter: @oson_in

Tags:

Jacob
Администратор сайта
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Нед квітня 22, 2012 10:40 pm

Червоний карлик

Було похмуро. Я побачив жінку років 30. Вона йшла за мною вслід і ми виходили з коридору який вів на двір. Жінка тремтіла від холоду і поглядала на небо. Я теж подивився туди і побачив, що замість Сонця там червоний карлик, який виглядав як велика зірка, тепла від нього було зовсім мало. Навпаки відчувався якийсь холод. Я відчув в ту мить, ніби на Землі не залишилось більше людей крім нас двох. Вся планета спустіла, і настала тиша, заповнена атмосферою приреченості.

Jacob
Администратор сайта
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Нед квітня 22, 2012 11:10 pm

Цунамі (25.01.11)

Був довгий сон, в якому я бродив по місту. Я згадав в ньому, що вже колись бачив такий сон. Але не можу сказати, що це було сновидіння. Я пішов з одного місця і відійшов доволі далеко, майже заблукав. Тому захотів вернутися назад. Коли проходив вздовж центральної дороги, побачив трамваї, які там проїжджали. Вони були дуже довгі в порівнянні з звичайними. Синього кольору. Я вирішив, що треба сісти на один з них і доїхати куди мені треба. Тому йшов по тротуару, шукаючи зупинку. Але вони ніде не зупинялися і я продовжував йти. Далі дорога різко повертала і спускалася під великим кутом, як для міста, до низу. По міру того, як вона спускалася, по боках рівень поверхні залишався попередній, тому виходило щось на зразок спуску в каньйон. Коли я туди зайшов і оглянувся, раптом почув якийсь шум і тривогу людей. І в цю мить зза бордюрів і дороги, звідки я до цього йшов, хлинув потік води, який змивав все на своєму шляху (людей, трамваї, автомобілі). Це було щось подібне до цунамі. Я зрозумів, що тікати нікуди. В "каньйон" затікало набагато більше води, так як вона потрапляла ще з боків. Я почав бігти донизу. Потім вода хлинула зверху на мене. Я її не відчув, але побачив тільки жовту муть, після чого перейшов в інший сон.

Цунамі в Японії (11.03.11):
http://www.youtube.com/watch?v=eS3pmdHMtqM

Williamnouh
Новичок
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення П'ят грудня 20, 2013 8:22 am

Ідея просто чудова. Пам"ятаю, в школі деякий час зовсім недовго вела такий щоденник, але він не зберігся і це було так давно, що не пам"ятаю які там в мене були розділи.
Мені здається, що навіть якщо книгу перечитуєш, цікаво порівняти свої нові враження з попередніми. Часто перечитуючи книгу знаходиш в ній щось нове, що минулого разу не роздивився. Іноді тобі "відкривається" її "таємна" філософія :
Загалом, класна ідея.

Jacob
Администратор сайта
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Вів грудня 31, 2013 12:50 am

Так. Інколи сам перечитую старі записи і знаходжу для себе щось нове, або особливий підйом настрою до творчості й руху в тому ж напрямку.

Радий, що вам сподобались мої записи. Можливо і ви поділитеся з нами своєю філософією?

Jacob
Администратор сайта
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Чет листопада 25, 2021 1:07 am

Колись давно, ще в 2012 році, коли я побачив це видіння, я думав над тим, чи публікувати його. Бо його зміст був надто важким і надто відвертим. І ті емоції які я пережив в цьому видінні були дуже сильні і реалістичні. Все це було неможливо відрізнити від реальності. І коли я задався питанням чи публікувати це, чи ні, я почув голос який сказав мені: "Притримай це до часу."
Так я і зробив. І зараз час прийшов, і я публікую це видіння в доповнення до тих видінь які були опубліковані раніше.

Жнива (10.01.2012)

Знаходився на подвір"ї перед домом де пройшло моє дитинство. Там було немало народу, в основному сусіди і моя родина. Я показував їм якусь табличку-діаграму, яку колись створив і яка була відома серед них. Я особисто нею не був вражений, але народ навколо так. І я ніби на їхнє прохання показував. Потім я їм сказав, що в мене є кольорова модель, бо це була чорно-біла. І я передам її їм. І це їх порадувало. Після цього я відійшов і раптом почався той незвичайний сон !!!...

Я стояв на дворі перед домом і раптом відбулося дещо зовсім несподіване й дуже неймовірне. На горизонті на заході з'явилася темна стіна чогось, яка була дуже високою і поширювалася на всю ту західну частину неба і землі. Всі навкруги це побачили. І при цьому почувся звук шуму від тої стіни чи хмари, як від далекого водоспаду. Вона швидко наближалася. Пройшло всього секунд 5 як вона вже була поряд біля нас. При цьому стало похмуро навколо. Єдине, що я міг зробити - почав бігти від того, що наближалося, розуміючи, що очевидно це марно. І вона таки настигла мене, при цьому я нічого не відчув, лише як все наповнилося навколо чимось незрозумілим і я перестав бачити.

Мене охопило розуміння і жах того, що це кінець світу. В одну мить світ навколо перемінився. І я теж перемінився, я знаходився на тому ж місці й почав в сліпу йти, вертатися назад. Але мені просто не було куди подітися, так як все навколо вже було не те, що раніше. У мене не було очей, щоб бачити, та раптом я почав бачити внутрішнім зором. Все навкруги було чорним, світла не було, але я бачив всі форми в просторі пред собою. З допомогою цього я вернувся назад, звідки почав бігти. Я бачив людей, яких ця хвиля застала зненацька як і мене, і вони також всі осліпли й ходили в цій темряві понурі в скорботі, спотикаючись, облапуючи стіни і в скорботі, якої ще не бачив цей світ. І коли я дивився на них своїм внутрішнім зором, то бачив їхні тіла наскрізь - всі внутрішні органи, від м'язів до кісток.

Кількох з них я направив в будинок поруч і зайшов разом з ними. Я закрив за нами двері. На диво внутрішній простір був ізольований від того, що було на дворі, там було світло, були ввімкнуті лампочки. Очевидно ця подія не зачепила електромережі. Але я вже не міг дивитися очима, але продовжував, як раніше дивитися внутрішнім зором. Люди були в шоці, не знали, що робити, рівно як і я. Вони думали, що принаймні тут вони в безпеці, але що робити далі - незрозуміло. Десь через хвилину, мене раптом щось схопило і я раптом опинився на дворі, знову в середині тої непроглядної темряви, але при зорі. Я опинився на дворі один, всі інші люди залишилися всередині будівлі.

І тут я почув шум деяких посланників, які летіли. Вони групою оточили ту будівлю і за мить випустили направлені потужні потоки вогню у всі вікна цього будинку. Все скло одразу було вибите потоками полум'я і воно наповнило ввесь будинок з середини. Я почув крики людей всередині. Вони горіли заживо. Я закричав - "Ні, не треба!!! Навіщо, ви це робите?!!" Тяжко передати, що я відчував до цього і в ту мить. Єдине, що можна сказати - це те, що була така скорбота, якої, ще ніде ніколи не було, і вона переповнювала ввесь світ. І тут до мене підлетів, ще один посланець-робітник, взяв мене зі спини й піднявши в повітря почав летіти. Я не міг ніяк йому протидіяти і був як котеня якого кішка несла за гриву.

В польоті мій носій сказав сильним нелюдським голосом: "Блаженний Суддя який судить цей світ, і суд його справедливий." Я же був в скорботі ввесь цей час, й не знав, що зі мною буде далі й для чого і куди мене несуть. Він же долетів до одного місця й опустив мене перед дверима будівлі яка була там. Мені нічого не залишалося як зайти туди. Всередині я побачив багато інших людей, які залишилися живими, як і я. І багато з них були чимось схожі на мене. Деякі мовчали, деякі намагалися говорити один з одним, деякі панікували.

Серед них я помітив когось особливого. Це був чоловік, який стояв і дивився на мене. Він був спокійним і дивно усміхненим. В нього була світла шкіра і довге світле волосся нижче плечей. Його погляд зустрівся з моїм і я відчув в ньому особливу свідомість. Побачивши, що я дивлюся на нього, він швидко підійшов до мене зі сміхом і сказав, щось на зразок:
- Ну привіт! Ось кого ми бачимо!..
- Хто ти? І чого тобі треба? - запитав я.
- Ти знаєш хто я. Те що ти бачив - це мої діяння.
На цьому цей сон-видіння закінчився і я прокинувся в холодному поту.

GERHER
Прохожий

Непрочитане повідомлення П'ят грудня 17, 2021 2:44 pm

Очнулся возле универмага на площади Ленина, ясный день ощущения ранней весны, центральная площадь нашего города.
Стою и не понимаю как я сюда пришел и почему я сдесь, оглядываюсь и ощущаю гнетущую тишину, одиночество, вроде и троллейбус в далеке проехал и вроде все без изменений но что то не так, присматриваюсь к зданиям и вижу что первые этажи парикмахерских, магазинов, кафешек забиты досками, просто заколочены крестами.
И тут я начинаю понимать это не реальность и не сон ( опыт выхода имелся) это ментал или Астрал но что то из этого и это наше будущее, и будущее не очень далекое 5 - 6 лет плюс, минус.
И вот стою я весь эмоционально разбитый, озираюсь и понимаю что людей нет, только в далеке снуют люди но их очень мало, и внутри меня такое гнетущее ощущение что людей как будто кто то изъял!!! Не убили ( последствий войны, разрухи не было), не умерли а просто кто то изъял всех как будто ненужных!
И от этих мыслей так паскудно на душе, мол хоть я и остался а что дальше??? Что делать как жить???
И слышу как из рупора громкоговорителя на площади доносится сообщение, мол все кто остался можете приходить в столовую там то там то, где вам бесплатно предоставят горячую еду, воду, кров, мол всем всем, мы в вас нуждаемся приходите.
И вот стою я слушаю этот рупор и какой то голос внутри меня говорит мне, вот теперь это всё ваше берите и живите, и как будто голос Бога ( реального голоса его я не слышал)🤣, но это был его голос, с такой подоплекой мол я забрал всех злых, жадных, и тому подобное и вот все осталось вам, берите живите и размножайтесь, и пришло такое ощущение что это происходит не в первой, что это происходит с определенной периодичностью 300-400-500 лет, в общем выкинуло меня, лежу и думаю во дела, прям жуть не дай бог такое в реале будет, а через 9 месяцев началась карона, и теперь я задумался а не реальное ли будущее я видел.

Jacob
Администратор сайта
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Суб грудня 18, 2021 10:49 am

Люди способны время от времени настраиваться на волну которая надвигается с будущего. И потом вы можете видеть это вот в таком сне-видении. Не без помощи неких наставников возможно. Но видит тот кто способен.

Вот недавно мне снился сон в котором я был в доме на который налетел торнадо и посрывал часть крыши. И гдето на другой день случился торнадо в США, в зимнее время, чего там не бывает часто. И нанес сильнейшее разрушение домов на своем пути.

В ето время особо важно следить за своими снами, возможно они сиграют роль в пробужденни людей. Если такое видение придет и будет опубликовано до события. Много кто поймет что жизнь не только материальная.

Jacob
Администратор сайта
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення П'ят березня 18, 2022 10:07 pm

Jacob
Администратор сайта
Контактна інформація: